Kerstmis

Kerstmis bij chiosmastiek.nl

Kerst 2021 is alweer voorbij, maar wij hebben nog steeds leuke Griekse kerstcadeaus te koop. Daarnaast geven wij op enkele sets ook nog korting. En we geven luxe glazen Griekse kerstballen EN leuke houten kersthangers weg. Dit laatste blijven we voorlopig ook in het nieuwe jaar doen!

10% korting!

Tot en met 7 januari 2022 krijgt u 10% korting op al onze producten. Gebruik kortingscode 2022 bij het afrekenen. Deze korting geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen en ook niet in combinatie met andere kortingscodes.

Een Grieks kerstpakket hoort bij Kerstmis

Grieks genieten kerstpakket

Wij hebben enkele heel mooie kerstpakketten samengesteld. Vol met authentieke Griekse producten voor een hele mooie prijs. En meestal voorzien van één of meer Griekse producten uit Chios.

Griekse Kerstcadeaus voor Kerstmis 2021

Kerstcadeau mastiek natuurlijke zeep ingepakt

Naast de Griekse kerstpakketten leveren we ook een combinatie van diverse producten als kerstcadeau. Deze producten zijn feestelijk ingepakt en ze zijn voordeliger dan de losse producten..

Fraaie glazen Griekse kerstbal gratis

Overzicht alle glazen Griekse kerstballen

We geven mooie glazen Griekse kerstballen weg. Bij besteding vanaf €100,- kunt u zo’n Griekse kerstbal uitzoeken. We hebben bewust gekozen voor hoge kwaliteit glazen kerstballen in plaats van plastic. Bij iedere Griekse kerstbal zit een stevig opbergdoosje. Zo kunt er jaren plezier van hebben.

U kunt kiezen uit diverse afbeeldingen, bijvoorbeeld met een leuk ezeltje, een molen en meer…. Zo lang de voorraad strekt. Vanaf dat bedrag heeft u dubbel voordeel, want bezorging boven de €50,- is gratis (België: €60,-). De Griekse kerstballen zijn niet los te koop. Bij diverse souvenirwinkels kunt u ze kopen voor ± €13,95.

Leuke houten Griekse kersthanger gratis

Griekse Kerst hanger overzicht

Naast de luxe glazen kerstballen hebben we ook een aantal leuke houten kersthangers weg te geven.

Bij een besteding van minstens €40,- kunt u een houten Griekse kersthanger uitzoeken. Sommige daarvan kunt u ook los bij ons kopen.

Deze kersthangers zijn allemaal 100% handwerk. Ook het beschilderen gebeurt met de hand. Bovendien komen ze uit Chios.