Kerstmis

Omdat Kerstmis nadert hebben wij vanaf heden weer leuke kerstcadeaus. Diverse producten hebben wij feestelijk ingepakt. Maar desgewenst pakken wij iedere bestelling in als kerstcadeau. Uiteraard is dat gratis. Daarnaast geven wij op enkele sets ook nog korting.

Kerstmis

Een Grieks kerstpakket hoort bij Kerstmis

Wij hebben een heel mooi kerstpakket samengesteld. Vol met authentieke Griekse producten voor een hele mooie prijs.

Grieks kerstpakket

Ingepakt voor Kerstmis

Voor het inpakken gebruiken we bakjes van natuurlijk materiaal. De kleine kerstcadeaus zijn bakjes van houtvezels. De grote(re) schaaltjes van geperst palmblad. En we voegen wat feestelijke kerstversiering toe. Zoals kleine kerstballen, een strikje, een lintje en dergelijke. Tenslotte dekken we het af met cellofaan, zodat alles netjes in de bakjes blijft.
U koopt deze kerstcadeaus voor de prijs van het product. Zoals gezegd hoeft u dus niets te betalen voor de feestelijke verpakking.
Producten die niet goed in zo’n bakje passen (zoals olijfolie en de Chios afbeeldingen) voorzien we van cellofaan en kerstversiering. Het kan zijn dat de gebruikte kerstversiering bij onze kerstcadeaus iets afwijkt van de foto bij het product; het is allemaal handwerk.

Gratis Griekse kerstbal

Griekse kerstbal

Tussen nu en Kerst krijgt u bij een besteding vanaf €75,- een leuke, echte Griekse kerstbal van ons (winkelwaarde €6,95). U kunt kiezen uit diverse afbeeldingen. Deze Griekse kerstballen verkopen wij niet los.

Kerstcadeau honing

Nieuw bij ons is unieke en heerlijke Griekse bloemenhoning. Lees HIER waarom deze zo uniek is. Wij hebben meer producten waar honing in zit. Daarom is één van onze kerstcadeaus een pakket met diverse producten met honing. Zoals bijenwas crème, nougat met bitter orange en honing en zelfs shampoo met honing!

Griekse wijn

Griekse wijn

Nieuw bij ons is wijn. Wij starten nu met enkele (bio) wijnen en daarom hebben deze een lage introductieprijs. Maar tijdelijk bieden we deze Griekse wijnen van Papaioannou per 4 stuks aan met extra veel korting! Ook Griekse wijn past bij Kerstmis. Zo hebben we kerstcadeaus voor iedereen.

Winkel Contact