Kerstmis

Kerstmis bij chiosmastiek.nl

Omdat Kerstmis 2021 nadert hebben wij vanaf heden weer leuke Griekse kerstcadeaus. Diverse producten hebben wij feestelijk ingepakt. Maar desgewenst pakken wij iedere bestelling in als kerstcadeau. Uiteraard is dat gratis. Daarnaast geven wij op enkele sets ook nog korting. En dit jaar jaar geven we luxe glazen Griekse kerstballen EN leuke houten kersthangers weg.

Een Grieks kerstpakket hoort bij Kerstmis

Grieks genieten kerstpakket

Wij hebben enkele heel mooie kerstpakketten samengesteld. Vol met authentieke Griekse producten voor een hele mooie prijs. En meestal voorzien van één of meer Griekse producten uit Chios.

Griekse Kerstcadeaus voor Kerstmis 2021

Kerstcadeau mastiek natuurlijke zeep ingepakt

Naast de Griekse kerstpakketten leveren we ook een combinatie van diverse producten als kerstcadeau. Deze producten zijn feestelijk ingepakt en ze zijn voordeliger dan de losse producten..

Ingepakt voor Kerstmis

Iedere bestelling kunnen we als kerstcadeau inpakken. Voor het inpakken gebruiken we bakjes van natuurlijk materiaal. De kleine kerstcadeaus zijn bakjes van houtvezels. De grote(re) schaaltjes van geperst palmblad. En we voegen wat feestelijke kerstversiering toe. Zoals kleine kerstballen, een strikje, een lintje en dergelijke.

Tenslotte dekken we het af met cellofaan, zodat alles netjes in de bakjes blijft.
U koopt deze kerstcadeaus voor de prijs van het product. Zoals gezegd hoeft u dus niets te betalen voor de feestelijke verpakking.
Producten die niet goed in zo’n bakje passen (zoals olijfolie en de Griekse decoratie) voorzien we van cellofaan en kerstversiering. Het kan zijn dat de gebruikte kerstversiering bij onze kerstcadeaus iets afwijkt van de foto bij het product; het is allemaal handwerk.

Voeg eenvoudig aan uw bestelling de cadeauverpakking toe (kies voor de optie “Kerstverpakking“).

Fraaie glazen Griekse kerstbal gratis

Overzicht alle glazen Griekse kerstballen

Speciaal voor Kerstmis geven we mooie glazen Griekse kerstballen weg. Bij besteding vanaf €100,- kunt u zo’n Griekse kerstbal uitzoeken. We hebben bewust gekozen voor hoge kwaliteit glazen kerstballen in plaats van plastic. Bij iedere Griekse kerstbal zit een stevig opbergdoosje. Zo kunt er jaren plezier van hebben.

U kunt kiezen uit diverse afbeeldingen, bijvoorbeeld met een leuk ezeltje, een molen en meer…. Zo lang de voorraad strekt. Vanaf dat bedrag heeft u dubbel voordeel, want bezorging boven de €50,- is gratis (België: €60,-). De Griekse kerstballen zijn niet los te koop. Bij diverse souvenirwinkels kunt u ze kopen voor ± €13,95.

Leuke houten Griekse kersthanger gratis

Griekse Kerst hanger overzicht

Naast de luxe glazen kerstballen hebben we ook een aantal leuke houten kersthangers weg te geven.

Bij een besteding van minstens €40,- kunt u een houten Griekse kersthanger uitzoeken. Sommige daarvan kunt u ook los bij ons kopen.

Deze kersthangers zijn allemaal 100% handwerk. Ook het beschilderen gebeurt met de hand. Bovendien komen ze uit Chios.

Winkel Contact