Natuurlijke gezichtsverzorging met Mastiek

Voor natuurlijke gezichtsverzorging met mastiek leveren wij de beste producten. Wij bieden diverse gezichtscrèmes, zonnebrandcrème en gezichtsreiniger aan van het merk Mastic touch, van Anemos, een Griekse fabrikant die de hoogste kwaliteit verzorgingsproducten ontwikkelt. Met 100% plantaardig en natuurzuiver Chios mastiek (in het Grieks: mastiha, of masticha). Deze producten zijn allemaal zo natuurlijk mogelijk. Er wordt altijd voor zover mogelijk gekozen voor natuurlijke varianten van de benodigde effectieve bestanddelen.

Verzekerd van hoge kwaliteit

U kunt verzekerd zijn van de hoge kwaliteit van deze producten. Daar staan de fabrikant en wij voor. Onze producten zijn, zoals gezegd, grotendeels natuurlijk. Of het nu gaat om gezichtsverzorging, haarverzorging, huidverzorging, maagpoeder, mondverzorging, natuurlijke zeep of snoep, bij ons bent u verzekerd van goede natuurlijke producten. Neem bijvoorbeeld onze natuurlijke gezichtsverzorging met mastiek.

Zo natuurlijk mogelijke gezichtsverzorging met mastiek

De natuurlijke gezichtsverzorging met mastiek zorgt er dus voor dat de huid op een natuurlijke wijze gevoed en beschermd wordt. Mastiek houdt de huid elastisch en is goed voor het bindweefsel in de huid. De gezichtscrèmes bevatten tevens hyaluronzuur en allantoïne. Dit zijn ingrediënten die u tegenwoordig steeds meer aantreft in gezichtscrèmes. De combinatie van deze stoffen met mastiek en effectieve plantaardige bestanddelen geeft nog meer resultaat.
Uw huid wordt niet alleen superieur gevoed, maar beschermt de huid ook tegen veroudering. Tevens helpt het rimpelvorming te vertragen.

Ook leveren wij een zeer goede zonnebrandcrème. De kwaliteit daarvan is dusdanig hoog dat dit feitelijk een dagcrème met SPF30 is. Uiteraard vindt u ook hierin de natuurlijke mastiek en andere natuurlijke ingrediënten die uw huid beschermen en voeden. Bovendien worden in deze crème geen nano-metaaldeeltjes gebruikt. Onze gezichtsreiniger is erg goed. Deze reinigt niet alleen uitstekend, maar is ook erg zacht voor uw huid.

Eerlijke prijzen voor onze natuurlijke gezichtsverzorging met mastiek

Natuurlijke gezichtsverzorging met Mastiek

Hetgeen ons sterk maakt is het feit dat wij zo’n beetje als enige de producten van dit top merk (Anemos) in Nederland en België verkopen. Wij houden de prijzen voor u laag. Dit soort producten kunt u uiteraard ook van andere merken kopen. Maar de producten van Mastic touch zijn zo natuurlijk mogelijk. Bovendien houdt de producent uit respect voor zijn eiland (Chios) bewust de prijs laag.

Onze gezichtscrèmes

Wij bieden u drie gezichtscrèmes. Deze bestaan alle voor meer dan 95% uit natuurlijke stoffen. Uiteraard bevatten ze geen parabenen, minerale olie en synthetische kleurstoffen. De crèmes zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. De gebruikte parfums zijn hypoallergeen. Geen van de gebruikte parfums bevatten één van de 26 meest allergene stoffen.

Onze Mastiek verstevigende gezichtscrème geeft u een stevige en stralende huid dankzij de natuurlijke mastiek en granaatappel. Deze Mastiek verstevigende gezichtscrème bevat actieve ingrediënten die bijdragen aan een stralende huid. Daarnaast verstevigen ze de huid en zorgen ze voor een egale gezichts- en halscontour. De huid wordt dankzij deze gezichtscrème strakker en steviger en straalt gezondheid uit.

De Mastiek hydraterende gezichtscrème bevat amandelolie. Samen met de andere ingrediënten wordt uw huid op een natuurlijke wijze gevoed.

Onze derde gezichtscrème helpt rimpels bestrijden en fijne lijntjes.

Wij hebben natuurlijk nog vele andere categorieën in ons assortiment. Wanneer u hier nog vragen over heeft, kunt u die altijd online stellen. Telefonisch contact is ook mogelijk. Het nummer staat vermeld op de contactpagina.