Verzending

We verzenden naar alle huisadressen in Nederland, België en Duitsland.
Uw bestelling wordt tussen 2 en 3 werkdagen thuisbezorgd.
Verzendingen naar België en Duitsland kunnen iets langer (+1 tot +3 dagen) onderweg zijn.

DHL

Wij laten de bestellingen door DHL thuisbezorgen. Daarvoor hadden wij o.a. PostNL, maar dat gaf (te) vaak vertragingen. DHL heeft het (nog steeds) erg druk en daardoor kan uw bestelling soms 1 dag en heel soms 2 dagen langer onderweg zijn. DHL heeft verbetering beloofd. Gelukkig worden verreweg de meeste bestellingen wél op tijd thuisbezorgd. DHL bezorgt (nog) niet aan postbusnummers, mypup-locaties of andere pakketdiensten, lockers, en dergelijke.

Mogelijkheden

Voor bezorging binnen Nederland zijn er deze mogelijkheden:
1) Pakketpost: €5,95 verzendkosten (bestellingen zonder wijn). Voor alle bestellingen die te groot zijn voor de brievenbus
2) Pakketpost met leeftijdscontrole: €6,95. Indien uw bestelling wijn bevat, is een leeftijdscontrole bij aflevering verplicht. De pakketdienst rekent daarvoor een (extra) bedrag, vandaar dat onze bezorgkosten dan iets hoger zijn.
Heeft u liever dat wij het bij een DHL afhaalpunt afleveren? Dat kan, maar vermeldt dit dan bij het afrekenen in het vakje “bestelnotities”. Als u zelf geen afhaalpunt opgeeft, dan kiezen wij het dichtstbijzijnde op basis van uw adres. 
3) Brievenbuspakje: €4,50 verzendkosten. Voor pakketjes die door de brievenbus passen, zoals de Elma kauwgum.
4) Briefpost: €2,95 verzendkosten. Voor kleine en lichte bestellingen, zoals één tot drie zakjes met pure mastiek. Dit is zonder track & trace en doen we met PostNL.
+  Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd!

Voor bezorging binnen België zijn er 2 mogelijkheden:
1) Bezorging aan huis (€9,- verzendkosten)
2) Bezorging aan huis met leeftijdscontrole: €9,95. Indien uw bestelling wijn bevat, is een leeftijdscontrole bij aflevering verplicht. De pakketdienst rekent daarvoor een (extra) bedrag, vandaar dat onze bezorgkosten dan iets hoger zijn.
+  Bestellingen vanaf €60,- worden gratis thuisbezorgd!

Ook voor bezorging binnen Duitsland (NIET de producten met Chios mastiek) is er één mogelijkheid:
1) Bezorging aan huis (€15,- verzendkosten)
+ Bestellingen vanaf €120,- worden gratis thuisbezorgd!

Gratis verzending

Zolang u uw adresgegevens, inclusief uw land, niet heeft in gevuld is de berekening voor gratis verzending gebaseerd op Nederland en geldt een minimum bedrag aan producten (excl. eventuele korting) van €50,-.
Pas nadat u uw adresgegevens, inclusief uw land, heeft ingevuld, kan correct worden berekend of verzending gratis is. Naar België is verzending gratis vanaf €60,- aan producten, excl. eventuele korting.

Hoe wij uw bestelling behandelen

Na uw bestelling krijgt u van ons een mail met een track & trace code van DHL. Doorgaans is dat de volgende (werk)dag, maar soms een dag later.

Wij leveren uw pakje meestal een dag na uw bestelling aan bij DHL. In de avond maakt DHL de planning en wordt het verwachte bezorgmoment zichtbaar. Vrijwel altijd bezorgt DHL de dag daarna.
In het weekeinde leveren wij geen pakjes af bij DHL.

Dus als u op een vrijdag een bestelling plaatst brengen wij doorgaans het pakje maandag bij DHL. Die maandag krijgt u van ons een track & trace code om uw bestelling te kunnen volgen. Maandagavond maakt DHL de planning en wordt bekend wanneer zij gaan bezorgen. Doorgaans is dat de volgende werkdag, dus dinsdag. Dat is dan 2 werkdagen later.

Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld aflevering op een afhaalpunt van DHL of PostNL? Vermeldt dit bij het invoeren van uw adresgegevens in het veld “Bestelnotities” en wij zorgen voor de gewenste aflevering. U kunt ons ook even bellen of mailen.

Minimum bestelbedrag is €7,50, exclusief de verzendkosten.

Winkel Contact