Vrienden

Op deze pagina treft u een aantal links aan naar partners en vrienden van ons.

Anemos

Anemos logo

Anemos is onze leverancier van de Mastiek-producten. Als officiële Nederlandse importeur/distributeur is Chiosmastiek (WA Products) trots op de samenwerking met Anemos. Alle producten zijn zo natuurlijk mogelijk van samenstelling, waarbij duurdere ingrediënten worden gebruikt. Daarin onderscheidt Anemos zich van andere fabrikanten van producten met Mastiek, die vaak goedkopere en minder goede ingrediënten toepassen. Anemos maakt nauwelijks reclame en is daardoor niet zo bekend en al helemaal niet in Nederland. Zij geloven meer in kwaliteit dat marketing! Wij werken er hard aan om ze de bekendheid te geven die ze verdienen.

De Griekse Gids

Ons verhaal bij De Griekse Gids

Op de website van De Griekse Gids kun je alles vinden over Griekenland. Ontdek Griekenland, de Griekse eilanden, het vasteland, het Griekse eten en de Griekse tradities. Maar ook de Griekse mythologie en geschiedenis, het weer in Griekenland en alle vakanties.
Met andere woorden: vind hier “Alles over Griekenland”. Op de site vind je ook een uitgebreid overzicht van vakanties en last minute aanbiedingen!

Restaurant Oasis in Karfas, Chios

Oasis logo

Oasis in het kustplaatsje Karfas, net onder Chios-stad, serveert heerlijke Griekse gerechten. De van oorsprong Nederlandse gastvrouw Geralien en haar Griekse man Kostas zorgen voor een ongekende gastvrijheid waar iedereen zich op z’n gemak voelt en overheerlijk kan eten en drinken. Bij Oasis vindt u ook heerlijke cocktails met Mastiek!

Bol.com

Onze verzorgingsproducten bij bol.com

Ook bij bol.com kunt u onze natuurlijke persoonlijke verzorgingsproducten met Mastiek kopen.

De prijzen lijken hoger te zijn, maar dat komt omdat de bezorgkosten bij bol.com zijn inbegrepen.
Niet alles is via bol.com te koop, zoals de snoepjes, maagpoeder en arganolie. Maar de rest wel en dat is het merendeel.
De merknamen van onze producten bij bol.com zijn “Mastic & Herbs”, “Mastic Care” en “Mastic Touch”.
Onze producten zijn de meest natuurlijke persoonlijke verzorgingsproducten met Mastiek die er zijn.

De Griekse Natuurwinkel Amersfoort

Griekse Natuurwinkel Amersfoort

In Amersfoort is de “Griekse Natuurwinkel Amersfoort” gevestigd. Hier kunt u terecht voor veel hoge kwaliteit biologische producten, zoals eerste klas olijfolie, kruiden, thee, wijn en nog veel meer authentiek Griekse producten. Tevens treft u daar ons assortiment verzorgingsproducten met Chios Mastiek.
Op hetzelfde adres vindt u restaurant “Gyros Amersfoort“. Dit is een Grieks specialiteitenrestaurant waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij Gyros Amersfoort wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en ingrediënten. Dagelijks geopend van 13:30 tot 21:00 uur. Maandag gesloten.

Margan Europe

Margan

Pure Arganolie uit Marokko.

Arganolie wordt vanwege haar schaarsheid, unieke samenstelling en vele toepassingsmogelijkheden ook wel ‘Het vloeibare goud van Marokko’ genoemd. Ze is lang het geheim gebleven van de Berbervrouwen uit Marokko. Maar de laatste 15 jaar ontdekken steeds meer mensen uit Europa, Amerika en Japan de heilzame werking van Arganolie, die dankzij haar unieke samenstelling niet alleen voor cosmetisch of culinair gebruik geschikt is, maar ook over heel wat therapeutische kwaliteiten blijkt te beschikken.

BioGreece

BioGreece

Natuurlijke en biologische producten.

BioGreece biedt een serie aan Griekse 100% natuurlijke verzorgingsproducten van BioAroma en food van Felea, waar de aandacht gericht wordt op kwaliteit, milieuvriendelijkheid, veiligheid en effectiviteit. De producten zijn van topkwaliteit, afkomstig van Kretenzische aarde, die we u sterk kunnen aanbevelen voor uw dagelijkse behoefte.

Trotsmarkt

Een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een mooi verhaal. Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer van de locatie ook voor een groot deel mee.

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknick kleed of aan een biertafel met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Het mag bij ons maar ook lekker thuis. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. Trots maand edities zijn altijd gratis toegankelijk en voorzien van voldoende gratis parkeer mogelijkheden.