Natuurlijke haarverzorging met Mastiek

Natuurlijke haarverzorging met mastiek is de beste keuze voor uw haar EN hoofdhuid. Bent u tot de ontdekking gekomen dat veel van uw haarproducten schadelijke ingrediënten bevatten? Zoals SLS of SLES (Sulfaten)? Of wilt u simpelweg weer gezond ogend en glanzend haar? Wij raden aan om onze natuurlijke haarverzorging met actieve bestanddelen en echte Chios mastiek (In het Grieks: mastiha of masticha) en  te gebruiken.

Neem eens een kijkje op onze webshop en vindt ook voor uw haren een passend product!

Natuurlijke haarverzorging met mastiek voor ieder haartype

Onze haarverzorging varieert van shampoos en conditioner tot haarmasker. Er is voor ieder haartype wel een passend product te vinden. Ieder product bevat meerdere werkzame, actieve bestanddelen die uw haar weer glanzend en gezond ogend zullen maken.

Natuurlijke haarverzorging met Mastiek

In ons aanbod vindt u mastiek shampoo voor alle haartypes. Maar ook extra milde mastiek shampoo die u zelfs meerdere malen per dag kunt gebruiken. Tevens kunt u kiezen voor antiroos shampoo en één voor droog en broos haar. Alle shampoos zijn zo natuurlijk mogelijk, waarbij op ieder fles staat hoeveel procent deze natuurlijk is. Onze milde shampoo bevat maar liefst 97,6% natuurlijke bestanddelen. Iedere shampoo bevat natuurlijke stoffen, zoals kruiden(extracten) en plantaardige oliën. Deze zijn altijd plantaardig. Sommige van onze shampoos zijn pH neutraal. Veel shampoos verstoren de zuurgraad van onze huid, waarbij de huid iets van zijn zuurheid verliest. Hierdoor wordt de kans op irritatie en zelfs infecties van de huid groter.

Natuurlijke haarverzorging met mastiek, meer dan alleen shampoo

De mastiek conditioner is een goede aanvulling op onze mastiek shampoos. Wij bevelen aan om altijd onze conditioner na het wassen te gebruiken. Onze conditioner houdt de natuurlijke beschermlagen van uw haar in stand. Deze nemen namelijk af naar mate we ouder worden. Ook belangrijk: conditioner voorkomt uitdroging van uw haar. Zeker bij droog en guur weer. Tenslotte is het zo dat na het wassen de haarschubben open gaan staan. Deze worden door gebruik van een conditioner weer gesloten en daardoor is uw haar beter beschermd.

Als u uw haar vaak verft of föhnt raden wij u aan ons mastiek haarmasker te gebruiken. Ook bij droog of broos draagt een haarmasker bij aan een gezonde uitstraling. Een haarmasker beschermt uw haar en zorgt voor minder pluizige haarpunten.

Geen onnodige chemische stoffen in onze natuurlijke haarverzorging met Mastiek

Al onze natuurlijke haarverzorgingsproducten bevat natuurlijke bestanddelen en zijn voorzien van Chios mastiek (mastiha). Ze bevatten geen parabenen, SLS, SLES of kunstmatige kleurstoffen. Lees HIER meer over SLS en SLES en waarom het (natuurlijker) alternatief van Mastic & herbs veel beter is. De afwezigheid van deze stoffen geldt overigens voor zowel de haarverzorging als de bodylotions, tandpasta en huidverzorging. Om ons assortiment compleet te maken bieden wij ook de beste arganolie aan. De laatste jaren is de enorme kracht van de olie reeds bewezen en steeds meer mensen ontdekken dan ook de voordelen. Het helpt niet alleen tegen dof en pluizig haar, ook bij afgebroken nagels, striae en gesprongen lippen kan arganolie helpen.

Mastiek shampoo van Mastic & herbs

Het merk van al deze producten is Mastic & herbs. Dit is één van de eerste merken met natuurlijke Chios mastiek. Betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De fabrikant, Anemos, kiest altijd voor zo ver mogelijk voor natuurlijke stoffen. Daardoor zijn de kosten om deze producten te maken wel hoger. Maar uit respect voor het mooiste product van hun eiland (Chios) houden ze de prijs zo laag mogelijk. Omdat wij de distributeur zijn van deze topproducten kunnen wij dat ook doen. Onze prijzen zullen daarom niet veel hoger zijn dan op Chios.

Wij staan u graag te woord

Indien u meer informatie wenst over natuurlijke haarverzorging met Mastiek, kunt u gerust contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens op de website. Het is ons streven om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze producten. Daarom zullen wij ook uitgebreid de tijd nemen om u te informeren.