Nieuwe handcreme

Nieuwe handcreme

We hebben een bijzonder product erbij. Een nieuwe handcreme met een unieke samenstelling. Ontwikkeld voor de (heel) droge huid.

Als aanvulling op onze mastiek handcreme, die al heel goed is, hebben we een crème erbij. Deze komt niet in de plaats van de “gewone”, maar is een welkome aanvulling. De samenstelling is uniek omdat het naast Chios mastiek tevens hennepzaad-olie en ezelinnenmelk bevat. Bovendien bevat deze crème alle goede (plantaardige) stoffen van onze mastiek handcreme. Deze crème gebruikt u als u een (heel) droge huid heeft

Handcreme hennep
Mastiek handcreme met hennep, ezelinnenmelk, Chios mastiek en plantaardig bestanddelen.

In deze nieuwe handcreme vindt u geen parabenen, SLS, SLES, minerale olie, petrolatum (vaseline) of kunstmatige kleurstoffen. Ook andere chemische stoffen die als verdacht gelden zult u in deze crème niet aantreffen.
De crème bevat, naast natuurlijke hennep, ezelinnenmelk en echte Chios mastiek, tevens panthenol en natuurlijke calendula, avocado olie, aloë vera en kamille.

Verder is het dermatologisch getest. Ook op de zeer gevoelige huid. Daaruit blijkt dat de crème hypoallergeen is.

Ezelinnenmelk

Wie kent niet de verhalen over Cleopatra en haar baden in ezelinnenmelk? Deze Egyptische koningin was volgens velen een ware schoonheid, dankzij haar baden in ezelinnenmelk. Of dat nu waar is of niet, inmiddels staat vast dat deze melk heel goed voor onze huid is. Het bevat namelijk veel vitaminen. Dankzij bepaalde eiwitten zit de melk ook vol met anti allergenen.

Hennep

De natuurlijke hennepzaad olie in deze crème bevat omega 3, 6 en 9. Daarnaast zit het vol met goede vetzuren. Het kalmeert en verzacht de huid.

Chios mastiek (mastiha of masticha in het Grieks)

De mastiek olie helpt het benodigde vocht van de huid te behouden. Het heeft een meervoudig positieve werking op de huid om deze in optimale conditie te houden. Het draagt bij aan een egale en zachte huid.

Nog veel meer natuurlijke (plantaardige) bestanddelen.

Wilt u meer informatie over deze unieke nieuwe handcreme, neem dan een kijkje op onze site.