Kauwgom van Elma

Naast de Elma kauwgom met Chios mastiek kunt u nu ook kiezen voor Elma kauwgom met spearmint. Uiteraard bevat deze kauwgom ook veel echte Chios mastiek. Er zit geen suiker in en ook geen synthetische stoffen. De basis is Arabische gom. Bovendien bevat het veel xylitol. De Chios mastiek zorgt niet alleen voor een frisse adem, maar het helpt ook uw tanden wit en sterk te houden.

Kauwgom van Elma

Dankzij de natuurlijke menthol is deze kauwgom nog eens extra fris!

Zonder kunstmatige smaak en kleurstoffen, geen conserveermiddel, geen aspartaampropylgallaatBHT, calcium fosfaat en geen Sucralose (Splenda). Deze chemische stoffen vindt u (helaas) wel in de meeste kauwgom van andere merken.
Deze bijzondere kauwgom zit in een blisterverpakking met 10 stukjes. Eén bestelling bestaat uit 2 van deze blister verpakkingen, dus in totaal 20 stukjes.

Elma was meer dan 50 jaar geleden het eerste export product met Chios mastiek. Deze kauwgom van Elma is geschikt voor veganisten.

Gaat uw voorkeur uit naar een (nog) meer natuurlijk product? Wij leveren de 100% pure druppels mastiek hars. Deze stukjes echte Chios mastiek zijn hard, maar worden door de warmte van uw mond zo zacht als kauwgom. Feitelijk was zo’n stukje mastiek de eerste Europese kauwgom…